Biografi


Jag, Beatrice Cecilia Erica, föddes 13 januari 1979 klockan 22.10

.

Familj

Gabbi och ZingaJag har två syskon, storasyster och lillebror . Jag är väldigt stolt över dem båda.

Gabbi åkte till USA direkt efter gymnasiet för att träna friidrott och samtidigt få en utbildning betald. Hon tog sin doktorsexamen i bioanalytisk kemi våren 2004 från University of Michigan, hennes arbete handlade om ”diabetets typ II, åldersdiabetes”. Idag arbetar hon på Johnson and Johanson utanför New York.

Min mamma heter Monica. Hon har arbetat som laboratorieassistent men sedan våren 2008 är hon pensionär och njuter av att gå promenader med hundarna och att åka på solsemestrar med pappa till exotiska resmål

• Office Intracavernosal Injection Tests buy viagra medical and psychosocial history, physical examination and.

.

Min pappa heter Håkan, han arbetar på Triolab AB som kvalitetschef och affärsutvecklare. Jag känner ingen annan som lagar så god mat som han gör, han är en riktig kock (även om han inte är utbildad till det, självlärd!). Zinga och Tossan sommaren 2006

Sedan får jag ju inte glömma mina föräldrars ögonstenar. Zinga, en amerikansk cockerspaniel, som har ögon med ögonfransar som är otroligt svåra att säga nej till. En liten tjej som Christofer och jag ser lite som vår. Tyvärr finns hon nu i himlen tillsammans med vår gamla hund Mysan. Som tur är har de Tossan och Bonnie, två dvärgschnauzrar. Tossan är fyra år (föddes våren 2006) och Bonnie är tio månader (föddes sensommar 2009). Bonnie är aningen busig medan Tossan har blivit mycket lugnare sen hon blev ”storasyster”. De är båda väldigt keliga och älskar att sitta i knät hos alla.

Om mig

Christofer uppe på toppen av Rockefeller Plaza, New YorkJag växte upp i ett radhus i Billdal innan vi flyttade till villa i Kullavik när jag var 10 år och skulle börja fjärde klass. Jag var nog den enda i familjen som inte ville flytta, jag trivdes bra där vi bodde så varför skulle man flytta någon annanstans?! Men efter ett tag trivdes jag bra även i Kullavik även om mitt hjärta alltid kommer att finnas kvar på Valebergsvägen 79.

Jag bor i lägenhet i Göteborg tillsammans med min pojkvän Christofer Sandin. Vi har bott ihop sedan 2002 men känt varandra sedan 1998 då han började med friidrott. Han är den underbaraste kille man kan önska sig och min allra bästa ”kill”-kompis.

Tillsammans fick vi vår dotter Felicia den 12 januari 2010 klockan 11.49. Eftersom Felicia är första barnbarnet på både Christofers och min sida får hon redan nu (bara fyra veckor gammal) väldigt mycket kärlek från alla. Jag hade nog aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så här mysigt att bli mamma.

Utbildning och karriär

Själv är jag utbildad till matte- och no-lärare och arbetar på Lackarebäcksskolan i Mölndal. Jag var klar med min utbildning julen 2003 och har arbetat på Lackarebäck sedan dess och jag stormtrivs. Jag trodde inte när jag började läsa till lärare att jag skulle trivas så här bra och älska yrket så mycket. Mina planer är att arbeta som lärare så länge jag tycker att det är kul därefter tänker jag vidareutbilda mig eller bara söka annat jobb – men att bli någon gammal sur och tråkig lärare har jag inga planer på. Jag friidrottade på elitnivå fram till efter Finnkampen 2007, jag sprang 400 meter. För att få veta mer om detta läs vidare under friidrott.