Äntligen fru Sandin!


Så lycklig jag är!

Du och jag!

I lördags hade Christofer och jag en av våra allra bästa dagar i livet. Vi fick det drömbröllop vi hade önskat. Allt var underbart från morgon till sena natten.

Känslan började redan på fredagskvällen när Anna Alsér mailade över bilder på brudbuketten och de övriga blommorna. De var så rätt, hon hade förstått precis vad jag ville ha!

Brudbuketten

Natten fredag till lördag kunde jag otroligt nog sova, trodde jag väl aldrig. På morgonen kom taxin och hämtade upp min tärna, Helen, och mig för att åka till Salong Marie och frisören Mia som skulle hjälpa mig. Det hade känts bra på provuppsättningen men jag visste ändå inte exakt hur det skulle bli. Men det blev bättre än vad jag trodde att man någonsin skulle kunna lyckas med mitt hår
. Jag var supernöjd! Sedan fick jag hjälp att snöra på mig klänningen som mamma och pappa hade gett mig. Jag kände mig verkligen fin.

Vår älskling

Efter att brudtärnan och bruden fått vänta en stund på bestman och brudgummen…Åkte vi till Hills Golfklubb för fotografering. Vår gamla tränare Anders Egle hjälpte oss med detta. Kändes väldigt naturligt och vi hade riktigt roliga timmar ihop. Någon timma före det var dags fick vi även se och träffa vår underbart söta älskling, brudnäbben Felicia
.

Klockan fyra den 8 september ringde kyrkklockorna och Helen, Felicia, pappa och jag stod utanför kyrkdörrarna, pirrigt men det kändes bra. Vi gick in och möttes av alla vänner och allra längst fram stod min blivande man, Christofer. Så stilig. Hela vigselakten var jättefin. Vår präst, Gunnar Lindskog, var enkel, trevlig och gjorde vigseln till något som passade oss väldigt bra. Emma Ekdahl sjöng låtarna som vi hade valt, ”Kärleken kommer, kärleken går”, ”I´m yours” och ”Det vackraste” helt fantastiskt vackert och Emma Tveita spelade piano till henne. Sedan kan jag inte annat än nämna att vår lilla tjej var helt otrolig i kyrkan. Hon stod där framme hos oss. Långa stunder höll jag både Christofer och henne i handen, så mysigt! När Emma sjöng ”Det vackraste” började hon även att dansa till. I efterhand har jag fått höra att även prästen hängde på henne :-).

Sedan följde en sagolik kväll på Hills Golfklubb

1. Informed patient choice generic viagra The treatment selected by a patient will be influenced not.

. Jag känner mig så lyckligt lottad som har så många fina vänner . Alla dessa tal som ni höll till oss. Tack söta ni!
Kvällen fortsatte sedan med party (jag fick en härlig sång och dans från min nyblivna man).

Did I tell you?!

Det enda som kunde ha gjort dagen ännu bättre hade varit att den varat längre. Inget annat hade vi velat ändra på! Så tack all familj, släkt och vänner som var med och gjorde denna dagen till Vår dag!

En av många!


| Skrivet måndag 10 september 2012 kl. 21:41

1 kommentar to “Äntligen fru Sandin!”

  1. Erica säger:

    Låter som den mest perfekta bröllopsdagen man kan ha. Riktigt roligt att läsa. Ni är som gjorda för varandra. Hoppas ni får många fina år tillsammans.
    Kramar till Herr och Fru Sandin

Lämna en kommentar