Blodomloppet


I måndags sprang jag 5 km på Blodomloppet
. För två år sedan sprang jag också och då kom jag på 14:e plats. I år blev det 11:e plats 🙂
. Första två kilometrarna höll jag farten jag önskade, 4 min/km. Men därefter tappade jag lite, sluttiden blev 20:47

these medical or surgical therapies which may be perceivedalways What is sildenafil?.

. Får räknas som godkänt men efter loppet tänkte jag ändå ”Varför gör jag detta?” Så kom jag på att det är för att det är kul att tävla lite då och då och för att det är trevligt att fika med arbetskamraterna. Troligtvis står jag på startlinjen även nästa år :-)!

| Skrivet onsdag 1 juni 2011 kl. 22:04

2 kommentarer to “Blodomloppet”

  1. Bea säger:

    Jag tror inte att det blir något Göteborgsvarv för mig men jag måste ändå säga att det lockade lite när jag såg dig springa och stämningen. Men jag undrade ändå när jag kom i mål från Blodomloppet ”Varför gör jag detta?!” För att jag tyckte att det var rätt jobbigt… Behöver mer träning! Men jag hoppas att du tar Göteborgsvarvet som tradition för då får vi träffa dig här hemma varje vår!!! 🙂 Kram på dig syrran!

  2. Gabbi säger:

    Göteborgsvarvet nästa!?!? 🙂

Lämna en kommentar