Gästbok

17 kommentarer to “Gästbok”

 1. Annika Dahlgren säger:

  Hej!!

  En något försenat grattis till lille pojken. Hoppas ni har det bra allihopa!!

  /Annika Dahlgren

 2. Keith and Annette säger:

  Stort grattis från Lomasfamiljen. Vi firar Roberts födelsedag i kväll med ny flickvän, och med Nathalie och Daniel. Annette gillade din brudklänning (jag med, men..). Vi önskar er all lycka. Ha det bra, och hoppas att det inte dröjer för länge innan vi alla träffas igen.

 3. Mia säger:

  Hej, har sokt pa lokalen Ishuset pa Hono och hittade hit. Jag ska gifta mig nasta ar och ar mkt intresserad av information kring lokalen. Vore oerhort tacksam om du hade mojlighet att vidarbefodra mina kontakuppgifter till din van eller om du vet vem man kan kontakta for lokalhyra.

  Tusen tack pa forhand!

  Mia

 4. Anneli Gunnarsson fd Melin säger:

  Hejsan Bea,
  Du ser ut att må fantastikt! Härligt med en bebis på väg. Det kommer att bli en ny värld för er. Vi fick en dotter i April, Felicia. Hon är nu 8,5 månad och har precis lärt sig kravla runt. Nu har jag inte en lugn stund för hon pillar på allting. Snabb är hon oxå, kanske efter mamma 🙂
  Lycka till med allt, ser fram emot att få se bilder när krabaten kommer ut.
  Ha det gott & hälsa
  /Anneli Gunnarsson (fd Melin)

 5. Beatrice säger:

  Hej Åsa! Tack, min pojkvän har gjort det mesta, jag skriver och har kommit med idéer om hur det ska se men han är den som fixar allt…ibland har man tur :-).

  Jag håller med om Vegemite, men de tycker väl att vi är konstiga som äter Kalles Kaviar och filmjölk till frukost.

  Vi har också haft några sjuka (och lediga), vecka 7 är vårt Sportlov. Men vi hörs snart igen!! Kram kram

 6. Åsa Nilsson säger:

  Hej Bea

  Kul att vara inne på din fina sida,och läsa om din resa.
  Eleverna på Ängsnässkolan blev ”glada” över det lilla smakprovet du skickade. Monica fick också smaka, mycket märkligt smörgåspålägg.

  Vi håller på och skriva brev tiller , med några sjuka i klassen så tror jag att vi skickar dem i slutet på veckan.

  Åsa

 7. Åsa Nilsson säger:

  Hej Bea

  Vilken otroligt fin sida du har. Kul att läsa om din resa.
  Eleverna på Ängsnässkolan blev ”glada” över det lilla smakprovet du skickade. Monica fick också smaka, mycket märkligt smörgåspålägg.

  Vi håller på och skriva brev tiller , med några sjuka i klassen så tror jag att vi skickar dem i slutet på veckan.

  Åsa

 8. Mikael Sandin säger:

  Hejsan!!! det tog ett tag men nu är jag äntligen här! Jaghåller med föregående talare Jenny: ”Vad duktig du är, vilken fin sida?”.

  När du har lite tid över nästa gång kan du ju se om du skulle kunna göra så att senaste inlägget hamnar överst istället för längst ner.

  Annars tycker jag att det är fint (speciellt 2×5 cm i högerkolumnen 😉 )

  Ha det så braa!

  Mikael S

 9. Jessika säger:

  Hejsan tjejen! Hoppas allt är bra, själv har jag haft det gott i Varberg. Väntar på solen i Lindome ett par dagar. Vilken fin hemsida du har, den ska bli spännande att följa. Hör av mig snart via telefon….kram från Jessika

 10. Emmelie säger:

  Hej!
  Fin sida du har fått. Hoppas allt är bra med er.
  Kram Emmelie

 11. Beatrice säger:

  Hej Maria!
  Grattis till både bröllop och tillökning i familjen! Skoj att höra att du mår så bra. Jag kan inte heller klaga. Det är faktiskt riktigt skönt att ha lagt spikskorna på hyllan. Jag tränar fortfarande men bara när det passar (tre-fyra gånger i veckan). Idag har jag kört ett ”Järngympa-pass” på Fysiken och är helt slut. En underbar känsla!! Den vill jag fortsätta att få.
  Hoppas ni får en härlig midsommar och lycka till i höst!!
  Kramar Bea

 12. Maria Gylfe säger:

  Hej Bea igen, jag vill bara säga att jag vet att du har lagt dina spikskor på is, men för mig är du alltid en stjärna min friidrotts idol, du är bäst… Kram Maria

 13. Maria Gylfe säger:

  Hej Bea, vilken sida, du är mkt duktig. Hoppas att allt är bra med dig och att jag snart får se dig på banan igen. Själv är livet toppen pluggar till distriktsköterska är klar om ett år. Har en liten ny bebis i magen som kommer i oktober. Har gift mig och har därför nytt efternamn, heter nu Maria Liljala. Sköt om dig så hörs vi. Kramar i massor Maria.

 14. Birgitta säger:

  Hej!

  Vilken fin hemsida!
  Ha ett riktigt skönt sommarlov!

 15. Jenny säger:

  Hej!
  Duktig du är! Kanon fin sida!

  Vi ses nästa vecka!
  Kram kram
  Jenny

 16. Beatrice säger:

  Tidigare har jag inte haft någon gästbok och då är det få som har skrivit någon kommentar. Nu hoppas jag att ni skriver något i gästboken när ni ändå är här inne…Det är alltid väldigt kul att sidan blir lite levande.

 17. Christofer säger:

  Då skall vi se om gästboken fungerar som den skall…

Lämna en kommentar