Vänner


Mina bästa vänner är Jenny, Lotta och Fia, vi gick i samma klass från fyran till nian
. Därefter skildes vi åt för ett par år för att sedan bli bästa vänner igen (Jenny dröjde några år till pga studier och jobb i Halmstad men jag är väldigt glad att du är tillbaka i Göteborg och hos oss).

Från Fias bröllop september 2006Sedan 2002 har vi haft tjejmiddag ett par kvällar i månaden, jättemysiga kvällar med god mat och mycket ”komma-i-kapp”-snack. De är kompisar som jag är mycket glad över att ha
. Det är härligt att ha kvar vänner från barndomen, de vet det mesta om mig men älskar mig ändå… Fia jobbar sedan hösten 2004 på ett företag som hon själv varit med och startat, detta är ett ”shipping”-företag. Tidigare har hon pluggat i Göteborg, Stockholm och New York. Idag bor hon i hus i Mölnlycke med sin man Andreas och deras lilla Max som föddes i mars 2008. Lotta har läst på Handels i Göteborg. 2005-2007 arbetade hon på Länsrätten i Göteborg. Sedan oktober 2007 arbetar hon på KPMG i Göteborg. Under sin utbildning tog hon ett par avbrott och har läst i Frankrike och England, mycket för att se världen. Lotta är gift med Fredrik och de har nu i sommar (2009) flyttat tillbaka till Lottas hemtrakter, Kullavik. Jenny har läst företagsekonomi och engelska i Halmstad. Idag arbetar hon på HIT, Handelshögskolans Integrerade Tillväxtcentrum i Göteborg som administratör och är med i kursledningen för två Mastersprogram. Jenny är sambo med Anders.

Nadja och jag på väg till EM i GöteborgEn av mina allra bästa friidrottsvänner är Nadja Petersen. Hon kommer från Stockholm, tävlade för klubben Huddinge AIS (sommaren 2006 gjorde hon sin sista säsong). Hon arbetar som sjukgymnast
. Vi har känt varandra sedan den dagen jag var med i landslaget för första gången. Det är en underbar tjej som alltid är bra på att peppa och ta hand om laget. Idag är hon inte längre min konkurrent utan en kompis utanför löparbanan.

Christofer i New YorkDen som ändå betyder allra mest för mig är min pojkvän Christofer Sandin. Vi har varit tillsammans sedan hösten 2001. Han har läst på Chalmers och fick sin civilinjengörsexamen i elektroteknik och magistersexamen i Bussiness technology vintern 2005. Samt att han tagit en examen från IT-universitetet, Chlamers Lindholmen. Idag arbetar han med sin egna firma, Sandin Design och på företaget Republic Factory.
Christofer och jag på Manly beach

Samtidigt som han börjat arbeta friidrottar han på elitnivå. Christofer springer 100 och 200 meter i landslaget. Även denna kille har en viss kärlek för Australien. 2002 tog han med mig dit, vi åkte runt i nästan tio veckor. Jag måste hålla med honom om att Australien och dess folk är underbart. Christofer skulle gärna arbeta i en stad som Sydney under en period och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att följa med honom dit igen…

Jakob på nyår 2005Jakob Falkbring känns lite som en extrabror för mig
. Jakob, Christofer och jag hyr en film, lagar lite mat och det är även ganska skönt att han kan komma hit och spela lite X-box med Christofer ibland så att jag ”slipper”, han blir på så dåligt humör när han förlorar i exempelvis tennis..

required to evaluate not only efficacy but also safety. sildenafil dosage 48• Surgical Therapy.

. Jakob är en gammal friidrottskompis som sprang 110 meter häck, han fanns i klubben redan innan jag började. Han var en mycket stor talang innan livet i Australien lockade allt för mycket och han till och med var tvungen att hitta en flickvän där borta på andra sidan jordklotet. Sommaren 2006 gifte sig Jakob och Bec.

Malins möhippaEn vän som jag fick när jag läste på lärarutbildningen var Malin Gillholm. En otroligt snäll och omtänksam tjej från Hönö som är gift med Johan. Malin är en upptagen flicka som håller i gymnastik för barn och vuxna ute på ön. När hon glömmer av att det är en av oss ”tjöttare” som hon pratar med kommer den goa, ”inhemska”, Hönö-dialekten in. Under 2008 bygger hon och Johan hus ute på Hönö, så chansen att de kommer närmare oss är inte så stor.

Johan på Styrsö sommaren 2007Johan Hed är en kille som var påväg att bli amerikan, men som lyckligtvis kom tillbaka! Vi har känt varandra många år tillbaka genom friidrotten. Johan har precis som jag fått talang för den otacksamma distansen 400 meter. 2001 åkte han till USA för att plugga där i ett år – det blev lite längre – hösten 2005 tog han sin Bachlors Degree . Sedan stannade han kvar i USA, LA, under 2006. Våren 2007 kom han hem till Göteborg igen och har nu tagit en Masters i International Business and Trade på Handels.